Nu/Pu ovat taidemaalari Tiina Elina Nurminen ja Ateljee Elsalalan ompelija Tiina Purhonen. Nu/Pu -vaatteet ovat uniikkeja, yksi kerrallaan kahden Tiinan yhteistyönä valmistamia. Ne ovat käyttövaatteita, mutta myös taideteoksia. Vaate on kangas, johon Tiina Elina Nurminen maalaa. Tiina Purhonen ompelee vaatteen. Jokainen vaate on ainutkertainen aarre.

Ensimmäisenä Nu/Pu -vaatteena on saatavana pieni sarja ylellisiä ja mukavia kimonoita. Kimonoa voi käyttää takkina tai kotivaatteena. Se on myös kaunis roikkuessaan henkarissa tai seinällä. Kimono on pellavaa ja siinä on silkkivuori.

Yhteistyömme sai alkunsa, kun tapasimme toisemme Vihdin Galleria Pictorissa. Tiina Elina Nurminen tuli galleriaan pitämään näyttelyä ja Tiina Purhonen oli siellä töissä. Löysimme hyvän yhteisen tekemisen energian, jonka tahdoimme valjastaa kauniiseen ja hyvään luovaan tekemiseen. Tuosta buustista syntyy nyt vaatteita joilla haluamme luoda kauneutta ja unelman ainutkertaisesta vaatteesta, jonka valmistusprosessi on yhdistelmä taidetta, taitoa ja käsityötä.

Nu/Pu are visual artist Tiina Elina Nurminen and Atelier
Elsalala seamstress. Tiina & Tiina clothes are truly unique.They are
meant for everyday use while also being artistic masterpieces. The
garments are cloth onto which Tiina Elina Nurminen paints directly.
Tiina Purhonen sews the garment. Each garment is a one-of-a-kind,
special, treasure.

At first Nu/Pu clothes are available as a a small set of
luxurious and comfy kimonos. These kimonos can be worn as a coat as well
as at home. It is as beautiful on the hanger or on the wall for example.
The Kimono is from linen with an inner lining of silk.

Our collaboration started as we met each other in the Vihti art gallery
Pictor. Tiina Elina Nurminen was exhibiting in the gallery and Tiina
Purhonen was working in it. We noticed we worked well together with good
energy, which we decided we want to put in use for work of beauty and
creativity. From this spark now we make clothes with aims to create
beauty.

Kimono, Elsalala

Vaaleanpunaisia kimonoita on saatavilla kaksi, Rosepath ja Secret Dream. Kimonon pituus niskasta helmaan on 115 cm. Se on väljä ja sopii monenkokoiselle henkilölle. Materiaalina on liettualainen pehmeä pellava, jonka luonteeseen kuuluu kevyt ryppyisyyden vaikutelma. Kimono on vuoritettu kokonaan helmenharmaalla 100 % silkillä. Maalaus on tehty musteella suoraan kankaalle. Kimonon voi pestä silkkipesuaineella hienopesuohjelmalla ja lingota hellävaraisesti.

Rosepath-kimonon hinta on 830 € ja Secret Dream-kimonon 790 €. Kimonon voi tilata myös omien mittojen mukaan.

There are two pink kimonos available, Rosepath and Secret Dream. The length of the kimono from neck to hem is 115 cm. It is loose and suitable for people of many sizes. The material is soft Lithuanian linen, which has a light wrinkled effect. The kimono is completely lined with pearl gray 100% silk. The painting is made with ink directly on the canvas. The kimono can be washed with silk detergent on a delicate wash program and gently ironed.

Prices: Rosepath 830 € and Secret Dream 790 €. You can also order a kimono according to your own measurements.

Kimono, Elsalala
Kimono, Elsalala
Scroll to Top