Unibonnet on silkkinen myssy, jonka olen suunnitellut erityisesti öiseen käyttöön. Silkissä on hiuksia helliviä ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä silloin kun hiukset joutuvat hankaavalle rasitukselle. Nukkuessa hiukset hankautuvat tyynyliinaa vasten ja pörrööntyvät. Unibonnet suojaa hiusta yöaikaiselta rasitukselta.

Kaunista silkkipäähinettä voi toki käyttää päiväaikaankin. Olen saanut hyvää palautetta CPAP-laitteen käyttäjiltä siitä, että silkkipäähine suojaa hiuksia laitteen aiheuttamalta hankaamiselta. Jos tilaat bonnetin esimerkiksi näihin tarkoituksiin, huomioin sen päähinettä tehdessä.

Unibonnet on 100 % silkkiä. Myssyssä on kaksi identtistä kerrosta silkkiä. Silkkipäähinettä käytetään kuivien hiusten kanssa. Silkkinen unibonnet pestään silkkipesuaineella silkinpesuohjelmalla tai hellästi käsin. Tumma väri voi haalistua pesussa. Silkin tiedot: 19 MM, noin 83 g/m2.

Unibonnet on tilaustuote, jonka valmistan mittojesi mukaan. Unibonnetia on saatavilla tällä hetkellä luonnonvalkoisena ja helmenharmaana. Bonnetin hinta on 98 € ja postitusmaksu 8 €.

Otathan ennen maksamista yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Kerro minulle päänympäryksesi sekä kuinka pitkät hiuksesi ovat. Mainitse myös, jos tilaat pähineen päiväkäyttöön tai CPAP-laitteen kanssa käytettäväksi. Lähetä minulle postitusositte ja puhelinnumerosi. Kerron sinulle toimitusajan ja sen jälkeen vahvistat tilauksen maksamalla sen.

Scroll to Top