Korjausompelua Vihdin kirkonkylässä

Vaatteen korjaaminen on aina ekoteko. Uutisista tulvii tietoa tekstiiliteollisuuden ongelmista. Yksi niistä on tekstiilijätteen suuri määrä. Vaatteen korjaaminen on siksi aina ekoteko. Vaatteen korjauttamisesta tulee sen takia niin hyvä mieli.

Vaatteen korjauttaminen maksaa ja se saattaa joskus tuntua epärationaaliselta. Usein asiakas kuitenkin kertoo, että vaate on hänelle tärkeä ja hän haluasi yhä käyttää sitä. Siksi hetki, joilloin jatkoaikaa saanut luottovaate noudetaan, on onnellinen ja iloinen.

Uusi valmisvaate voi vaatia korjauksia, jotta siitä saadaan kantajalleen sopiva. Vaate voi muuttua epäsopivaksi kun keho muuttuu. Useimmiten nämä mittamuutokset onnistuvat korjausompelussa hyvin. Myös vaatteiden tuunaustyöt ovat hauskoja ja kiinnostavia, ne onnistuvat parhaiten asiakkaan ja ompelijan yhteisellä suunnittelulla.


Olet tervetullut pyytämään arvion korjausmahdollisuudesta ja sen kustannuksista. Arvion pyytäminen ei sido tilauksen tekemiseen.

Tässä on joitain tavanomaisia hintaesimerkkejä. Parhaan arvion voin antaa, kun tuot vaatteen nähtäväksi. Korjausompeluun voi tuoda monenlaisia tekstiileitä työhaalarista juhla-asuihin. Hintaan vaikuttaa se, kuinka paljon korjaamisessa on vanhan purkamista ja uudelleen rakentamista. Esimerkiksi vetoketjun vaihtoon menevä aika vaihtelee hyvin paljon.

Hinnasto

Tuntiveloitus on 60 € + korjaukseen tarvittava materiaali.
Kiirelisä on 30 %.

Scroll to Top