Mittatilausompelua Vihdin kirkonkylässä

Tilausvaate tehdään aina tarpeeseen, se ei ole heräteostos tai kertakäyttövaate. Tilausvaatteen elinkaari on pitkä ja sillä on omistajalle useimmiten tärkeä merkitys.

Vaatetta tilatessasi voit suunnitella vaatteen itse tai yhdessä ompelijan kanssa. Myös vanhaa lempivaatetta voi käyttää uuden mallina.

Kun päätät tilata vaatteen, niin varaathan prosessiin riittävästi aikaa. Kahdesta kolmeen kuukautta on melko tavallinen valmistumisaika. Kaikki alkaa mallin suunnittelulla, mittojen ottamisella ja kaavojen tekemisellä. Kankaiden ja muiden materiaalien etsiminen vie oman aikansa. Käyt ompeluateljeessa useita kertoja sovituksessa.

Vaatteen tilaamisen hinta usein askarruttaa. Tilausvaate ei ole tietenkään halpavaate, mutta ei välttämättä ole kalleinkaan vaihtoehto. Tilaushintoja kannattaa verrata laadukkaiden vaatteiden hintoihin sekä muistaa, että vaatteen istuvuutta ei tarvitse enää käydä korjaamassa ompelijalla.

Voit rohkeasti ottaa yhteyttä tai piipahtaa liikkeessä kysymässä hinta-arvioita, se ei sido sinua tekemään tilausta. Alla on joitain suuntaa antavia keskimääräisiä esimerkkihintoja. Hintaan vaikuttaa malli, yksityiskohdat ja materiaali.

Hinnasto

Lastenvaateompelun ja sisustusompelun hinnat voit tiedustella erikseen.

Asiakas voi tuoda itse materiaalin tai ompelija voi hankkia materiaalin. Hankinta on aikaa vievää, joten se nostaa vaatteen hintaa.

Kiirelisä on 30 %.

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Scroll to Top