Tunika-ompelukurssi 21.-22.10.2023

Lokakuussa Ateljee Elsalalassa on viikonlopun pituinen ompelukurssi, jonka aikana ompelemme väljän ja mukavan tunikan.  Lauantaina otamme tarvittavat mitat, valitsemme sopivan kaavakoon, leikkaamme kankaan ja aloitamme ompelun. Sunnuntaina teemme tunikan valmiiksi.

Kurssin hintaan kuuluu ohjauksen lisäksi kaavapaketti (arvo 24 €), josta löytyy koot XS-3XL, kevyt kasvislounas ja iltapäiväkahvit sekä tietenkin itse tekemäsi vaate. Lisäksi hintaan kuuluu kaavapaperi, tukikangas ja ompelimosta löytyvät langat. Kankaan ja vetoketjun ompelijat hankkivat itse. Tähän tunikaan sopii kankaaksi kudottu kangas, eli esimerkiksi laskeutuva pellava, puuvilla tai popliini. Kankaan menekki vaihtelee koon mukaan, jutellaan tarvitsemasi kangasmäärä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ompelimossa on yksi kotikone, saumuri, teollisuusompelukone ja 5-lankainen teollisuussaumuri. Ompeluun voi käyttää ompelimon koneita, mutta toivon mukaan otettavaksi myös omia ompelukoneita. Näin saamme ompelusta sujuvaa ja kaikki voivat työskennellä omaan tahtiin.

Kurssille mahtuu 4 osallistujaa. Ohjaajanasi olen minä, Tiina. Olen koulutukseltani ompeluartesaani ja ammatillinen opettaja. Kurssi on lauantaina 21.10. klo 10-16 ja sunnuntaina 22.10. klo 10-16. Kahden päivän kurssi maksaa 160 € (sis. 24 % alv.). Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksusta maksetaan puolet ilmoittautumisen yhteydessä ja puolet ennen kaksi viikkoa kurssia. Mikäli sairastut, voit jo maksamallasi kurssimaksulla osallistua tulevalle kurssille.

Ilmoittaudu minulle sähköpostilla tiina(at)elsalala.fi tai yhteydenottolomakkeella, jonka löydät yhteystiedot-välilehdeltä.

Ps. Inspiraatiokuvia tunikasta löytyy Instagramista, #tallongsleevetunic

Tunika-ompelukurssi 21.-22.10.2023

Lokakuussa Ateljee Elsalalassa on viikonlopun pituinen ompelukurssi, jonka aikana ompelemme väljän ja mukavan tunikan.  Lauantaina otamme tarvittavat mitat, valitsemme sopivan kaavakoon, leikkaamme kankaan ja aloitamme ompelun. Sunnuntaina teemme tunikan valmiiksi. Kurssin hintaan kuuluu ohjauksen lisäksi kaavapaketti (arvo 24 €), josta löytyy koot XS-3XL, kevyt kasvislounas ja iltapäiväkahvit sekä tietenkin itse tekemäsi vaate. Lisäksi hintaan kuuluu

Lue lisää »

Nu/Pu -taidevaatteiden Pop-Up!

Elokuun ensimmäisenä sunnuntaina järjestämme ensimmäisen Nu/Pu–taidevaatteiden esittely- ja myyntitilaisuuden! Niiden takana on kuvataiteilija Tiina Elina Nurminen sekä minä. Nu/Pu-vaatteet ovat uniikkeja: Ne ovat käyttövaatteita, mutta myös taideteoksia. Lisätietoa Nu/Pu -vaatteista: https://www.elsalala.fi/nu-pu/. Samassa tilaisuudessa on esillä veikkolalaisen Eila Nurmisen keramiikkaa. Loimupolun Pop-Up: Eila Nurmisen keramiikkaa ja Nu/Pu–uniikkivaatteita on sunnuntaina 6.8.2023 klo 13-18. Paikkana toimii Eila ja

Lue lisää »

Kesä- ja heinäkuun aukioloajat

Ompelimo ja liike on auki kesäkuun lopussa ja heinäkuussa seuraavasti: 26.6.-7.7. & 17.-21.7 ma 13-19 ti-to 9-16 pe 9-14 Olen lomalla viikon 10.7.-14.7. 24.7. Alkaen on paluu tavallisiin aukioloaikoihin. Ihanaa kesää ja tervetuloa ompeluasioille!

Lue lisää »

Ompelimon kesä 2023

Ateljee Elsalala palvelee kesällä juhannukseen saakka normaalein aukioloajoin, eli maanantaina 13-19, tiistaina 9-16 ja sopimuksen mukaan. Loppukesästä vuorottelevat ompelijan loma ja toisaalta pystyn olemaan useana viikonpäivänä paikalla. Kerron aikataulusta myöhemmin! Ihanaa kesää!

Lue lisää »

Hei me mennään naimisiin!

Ateljee Elsalala on mukana 4.3.2023 järjestettävässä häätapahtumassa. Tapahtuma on lauantaina 4.3. alkaen klo 17.00 Vihdin kirkonkylän kukkakauppa Villikaislassa. Tapahtumassa saat monia vinkkejä tärkeän päivän rakentamista varten. Paikalla saat tietoa kukista, meikkauksesta, pitopalvelusta, valokuvauksesta ja alusvaatetuksesta. Minä olen kertomassa ompelijan palvelusta. Melkein jokainen morsian tarvitsee ompelijaa: Hääpuku vaatii useimmiten muokkausta. Saat myös vastauksia, jos pohdit puvun

Lue lisää »

Vuodenvaihteen aukioloajat

Ateljee Elsalala on välipäivinä ja loppiaisen alla avoinna tavalliseen tapaan. Lisäksi on muutamia lisäaukiolopäiviä. Tervetuloa! torstaina 29.12. klo 10-16 perjantaina 30.12. klo 10-16 maanantaina 2.1. klo 13-19 tiistaina 3.1. klo 9-16 keskiviikkona 4.1. 10-16

Lue lisää »

Elsalalan lahjakortteja nyt saatavilla

Ateljee Elsalalasta voi ostaa lahjakortin haluamallesi summalle. Ompelimon lahjakortti on käytännöllinen ja persoonallinen lahja melkein kenelle tahansa. Lahjakorttia voi käyttää korjausompeluun, uuden vaatteen tilaukseen tai vaikka vanhojentanssipuvun teettämiseen. Kortti on voimassa vuoden ja sitä voi käyttää osissa. Lahjakortin voi ostaa suoraan Ateljee Elsalalasta tai postitse ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää »

Joulukuu on tonttujen kuukausi

Tonttulakki kuuluu jouluun. Teen tilauksesta tonttulakkeja vauvasta vaariin, rusetilla, kulkusella tai tupsulla varustettuna. Tonttulakin hinta ei päätä huimaa, käsityönä tehty lakki maksaa mallista ja koosta riippuen 19–27 €. Valmistan lakit Ökö-Tex Standardin mukaisesta punaisesta luomutrikoosta.

Lue lisää »
Scroll to Top